Rizoto po česku

Rizoto po česku

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 538 kcal
Bílkoviny 14 g
Sacharidy 92 g
Tuky 13 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Chutné jídlo se zkratkou pro ty, kdo vaření zatím moc nedají.

Suroviny

rýže 1
předvařená
kuře grilované
čtvrtka
máslo 1 PL
petrželka hrst
čerstvě nasekaná
hrášek 1
sterilovaný
sůl
čedar
strouhaný

Sáček vařené rýže smíchejte se čtvrtkou (až půlkou) nakrájeného koupeného grilovaného kuřete. Osvěžte lžící másla, přimíchejte velkou hrst nasekané čerstvé petrželky a menší konzervu okapaného sterilovaného hrášku. Osolte podle chuti a před podáváním posypte strouhaným čedarem.

Apetit magazín

Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy
  • Tipy a triky

Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy

Tato nenápadná rostlina se pěstuje přes 8 tisíc let. Je hodnotným zdrojem bílkovin, železa, vlákniny a dalších prospěšných látek. Čočka není jen hnědá, v české kuchyni se zabydlela červená čočka a pomalu do ní prostupuje i černá čočka ...
Větrník a Paris Brest: Která klasika svou slávu odpálila první?
  • Novinky a zajímavosti

Větrník a Paris Brest: Která klasika svou slávu odpálila první?

Zatímco větrník si nedovedeme představit bez karamelového krému a polevy, dezertu Paris Brest nesmí chybět oříškový mousseline. Přestože se komponenty liší chuťově i přípravou, mají tyto dezerty společného jmenovatele. Je jím korpus ve...
Ryze česká klasika: Jak na ten nejšťavnatější holandský řízek
  • Jak na to

Ryze česká klasika: Jak na ten nejšťavnatější holandský řízek

‚Holanďák‘ není z Holandska, je náš! Křupavá strouhanka na povrchu, uvnitř mleté maso, vytékající šťáva a rozteklý sýr. Také už se vám sbíhají sliny? Pak by vám neměly uniknout naše tipy na přípravu nejšťavnatějšího holandského řízku, jaký...

Obchod Apetit