Klasickým doprovodem k ossobucu je šafránové rizoto. Místo rýže můžete použít i kroupy (spařte je na cedníku horkou vodou a pak duste podobně jako rýži). Není ovšem nad rýži těstovinovou – je totiž prakticky nerozvařitelná.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 516.75 kcal
- Bílkoviny 16.25 g
- Sacharidy 58.75 g
- Tuky 21.75 g
Postup přípravy
- Jak vybrat rýži na rizoto Zavzpomínejte na nejlepší jídla z Gilmorových děvčat: Od Lukových hamburgerů po Sookiino magické rizoto
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2004/9
2004/9