Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (14x)
20. 2. 2017
Hráškové 'rizoto'


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (14x)

Klasickým doprovodem k ossobucu je šafránové rizoto. Místo rýže můžete použít i kroupy (spařte je na cedníku horkou vodou a pak duste podobně jako rýži). Není ovšem nad rýži těstovinovou – je totiž prakticky nerozvařitelná.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 516.75 kcal
  • Bílkoviny 16.25 g
  • Sacharidy 58.75 g
  • Tuky 21.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vybrat rýži na rizoto Zavzpomínejte na nejlepší jídla z Gilmorových děvčat: Od Lukových hamburgerů po Sookiino magické rizoto

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9

Související články

guláš

5 večeří: z jednoho hrnce

Neztrácejte čas stáním u sporáku a mytím nádobí. V jediném hrnci nebo pekáčku připravíte báječná jídla, která zasytí i zahřejí. Ručíme vám za to, že si pochutnáte!