Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (15x)
18. 7. 2014
Rizoto s kuřecím masem
Apetit
Rizoto s kuřecím masem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (15x)

Rizoto s kuřecím masem je chutné jídlo se zkratkou pro ty, kteří s vařením teprve začínají nebo hledají recept na rychlou večeři. Jde o jakési ‚rizoto po česku‘, tedy smícháním zbytků od oběda se zeleninou a rýží. Příprava je skutečně jednoduchá a zvládnete ji za pár minut. Pochopitelně vše doladí nastrouhaný tvrdý sýr – v našem případě čedar. Ale klidně použijte i klasický eidam či goudu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 764 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 109 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Velikonoční vejce

Kdy budou Velikonoce v roce 2026?

Král je mrtev, ať žije král! chtělo by se možná zvolat. Velikonoce 2026 tu budu už za 349 dní! Zatímco u Vánoc není hned po jejich skončení problém z hlavy spočítat, za jak dlouho tu budou další, u Velikonoc je to kvůli pohyblivému datu celkem oříšek. My vám ale můžeme prozradit, že Velikonoce 2026 budou jako každý rok v neděli následující po prvním jarním úplňku. A kdyby náhodou první jarní úplněk připadnul na neděli, Velikonoce se slaví až tu následující. Jaké tedy bude přesné datum?