Chutné jídlo se zkratkou pro ty, kdo vaření zatím moc nedají. Rizoto s kuřecím masem je klasický recept. kterým potěšíte celou rodinu. A jeho příprava je opravdu rychlá.
Suroviny
rýže
1
sáček, předvařená
čtvrtka (až půlka), nakrájené
máslo
1
PL
petrželka
hrst
čerstvě nasekaná
sterilovaný hrášek
1
sůl
strouhaný
Postup
1
Sáček vařené rýže smíchejte s na kousky nakrájeným masem ze čtvrtky (až půlky) koupeného grilovaného kuřete - v závislosti od velikosti kuřete.
2
Směs znemněte a osvěžte lžící másla, přimíchejte velkou hrst nasekané zelené petrželky, která dodá jídlu opravdu čerstvou chuť, a přidejte i menší konzervu okapaného sterilovaného hrášku, který se ke kuřeti výborně hodí.
3
Osolte podle chuti a před podáváním posypte jednotlivé porce rizota strouhaným čedarem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Česká kuchyně: Výběr našich nejlepších receptů(14 receptů)
- V hlavní roli kuře: 30 rychlých letních receptů(30 receptů)