Rizoto s kuřecím masem je chutné jídlo se zkratkou pro ty, kteří s vařením teprve začínají nebo hledají recept na rychlou večeři. Jde o jakési ‚rizoto po česku‘, tedy smícháním zbytků od oběda se zeleninou a rýží. Příprava je skutečně jednoduchá a zvládnete ji za pár minut. Pochopitelně vše doladí nastrouhaný tvrdý sýr – v našem případě čedar. Ale klidně použijte i klasický eidam či goudu.
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 764 kcal
- Bílkoviny 33 g
- Sacharidy 109 g
- Tuky 13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008