Místo polévky se v Itálii setkáte s ‚primi piatti‘ neboli ,vstupními jídly‘. Rizoto s houbami a sýrem je právě jedním z takových pokrmů. Rýže v rizotu by, podobně jako těstoviny, měla být vláčná, ale ne rozvařená. Proto u vaření houbového rizota dodržujte předepsaný postup v receptu a raději se od plotny příliš nevzdalujte, ať ve výsledku nemáte houbovou kaši.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 631.75 kcal
- Bílkoviny 19.75 g
- Sacharidy 86 g
- Tuky 21 g
Postup přípravy
Autor: Claudio La Carbonara, z vydání Apetit 2005/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/11
Listopad 2005