Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (25x)
11. 1. 2022
Salcburské noky
APETIT
Salcburské zasněžené kopečky
APETIT


Snadné
< 60 min
4,1 (25x)

Dle legendy známý dezert Salzburger Nockerln vymyslela na počátku 17. století Salome Altová, konkubína knížete-arcibiskupa Wolfa Dietricha Raitenaua. Tři sněhové kopečky přitom představují tři salcburské vrcholy Gaisberg, Mönchsberg a Kapuzinerberg, moučkový cukr zase něžný sněhový poprašek. Rozhodli jste se tyhle sladké vrcholy okamžitě zdolat? Tady je recept!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1185 kcal
  • Bílkoviny 7 g
  • Sacharidy 120 g
  • Tuky 75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Salcburské zasněžené kopečky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet