Kdy jindy než o Vánocích vyzkoušet tuhle švédskou klasiku? Švédové milují sladké polévky z ovoce dostupného v přírodě. Mezi nejoblíbenější patří borůvková blåbärssoppa či nyponsoppa ze šípků, která slouží jako levný zdroj vitaminu C v dlouhé severské zimě.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na sušenky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 610.25 kcal
- Bílkoviny 12.5 g
- Sacharidy 88 g
- Tuky 13.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/12
Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu