Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Strip loin steaky aux champignons (Steaky s nízkého roštěnce se žampiony)

Strip loin steaky aux champignons (Steaky s nízkého roštěnce se žampiony)

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

roštěnec
žampiony
česnek
petržel
kadeřavá
sůl
pepř

Houby očistíme, nakrájíme na čtvrtky a orestujeme na olivovém oleji a oříšku másla, před podáváním doplníme o nasekaný česnek spolu s kadeřavou petrželí sůl a pepř.

Z nízkého roštěnce nakrájíme steaky a opepříme. Opečeme z obou stran, vyjmeme a osolíme. Dle požadavků na propečenost dáme dotáhnout na několik minut do trouby vyhřáté na 180°C. Naskládáme na talíř a posolíme hrubou solí. Sůl odstraníme a doplníme restovanými žampiony s olivovým olejem a máslem posypané směsí česneku a sekané petržele.

Jako příloha se výtečně hodí jemná bramborová kaše. 

Zapačené brambory gratin se smetanou.

Autor: Chefparade1

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit