Ani moc tučná, ani příliš suchá. Vepřová plec je skvělá na dušení i pečení. My z ní připravili senzační nedělní oběd – moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem je klasika, které neomrzí. A tohle je skutečně ten nejjednodušší recept, jak ji připravit.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na špenát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3296 kcal
- Bílkoviny 196 g
- Sacharidy 52 g
- Tuky 244 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů