Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (63x)
23. 2. 2017
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
Apetit
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (63x)

Ani moc tučná, ani příliš suchá. Vepřová plec je skvělá na dušení i pečení. My z ní připravili senzační nedělní oběd – moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem je klasika, které neomrzí. A tohle je skutečně ten nejjednodušší recept, jak ji připravit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na špenát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3296 kcal
  • Bílkoviny 196 g
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 244 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(63 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů