Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (23x)
7. 6. 2023
Těstoviny s kuřecím masem a rajčátky
Apetit
Těstoviny s kuřecím masem a rajčátky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (23x)

Rychlovka pro všední den, kdy není čas ztrácet čas, ale nechcete se odbýt namazaným krajícem chleba. Těstoviny s kuřecím masem a rajčátky jsou ideální volbou pro všechny, co si chtějí během pár chvil dopřát vyváženou a lahodnou teplou večeři.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 660.5 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 56.25 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 18x originální těstoviny Jak dobře uvařit těstoviny

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?