Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Vaječné bagetky
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1837 kcal
Bílkoviny 87 g
Sacharidy 248 g
Tuky 52 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vydatná svačinka pro malé i velké.

Suroviny

vejce 3 ks
uvařená natvrdo
cottage 1 kelímek
Lučina
petrželka 1 PL
nasekaná
pažitka 1 PL
nasekaná
hořčice plnotučná 1 ČL
sůl mořská
bageta 4 ks
ledový salát 4 listy
rajčata cherry
na ozdobu
bylinky
na ozdobu

Postup

1

Vejce oloupejte a propasírujte přes sítko na brambory. Smíchejte je s oběma druhy sýra, petrželkou, pažitkou i hořčicí a osolte podle chuti. Bagetky rozřízněte, vyložte listy ledového salátu a naplňte vajíčkovou pomazánkou, ozdobte cherry rajčátky, případně bylinkami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...