Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)
17. 7. 2019
Vanilkový nanuk v hořké čokoládě


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)

Základní nanuk, do kterého můžete vmíchat třeba tekutější džem nebo do něj nadrobit své oblíbené sušenky...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 8 nanuků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 8 nanuků

NA DOKONČENÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3974 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 286 g
  • Tuky 292 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Karamelový nanuk od Lunaru

Jak na nejlepší nanuky podle Lelí a Jakuba Hnidákových z nanuků Lunar

Udělat si vlastní domácí nanuk je hračka, když víte, jak na to. Stačí se držet pár osvědčených tipů a triků, abyste si na něm pochutnali. „Nestačí ale jen zamrazit smoothie. Děti to sice bude bavit vyrábět, ale nebudou to jíst, protože takový nanuk je tvrdý jako beton, plný zmrzlých krystalků,“ varuje Lelí Hnidáková, která s manželem Jakubem vyrabí oblíbené řemeslné nanuky Lunar. Jak tedy na to?