Vařené hovězí, brambory, zelenina a tatarka tvoří dohromady jednoduché, ale přitom krásně barevné a nutričně vyvážené jídlo. Talíř ukazuje porci pro ženu (35 let, 70 kg) se sedavým zaměstnáním, pravidelně sportující. Obsahuje 80 g masa (tj. cca 120 g v syrovém stavu), 250 g brambor, 5 g másla, 70 g fazolek, 100 g řepy, 20 g lupení a 25 g tatarky.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 638 kcal
- Bílkoviny 36.5 g
- Sacharidy 76 g
- Tuky 20.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/11
Listopad je definitivní předzvěstí zimy, příroda se ukládá k spánku, slunce ztrácí sílu a déšť je téměř stálým společníkem. Listopadovým číslem naštěstí zaženeme všechny podzimní chmury i chlad! Zvednou vám náladu klasické dezerty v podobě bábovky, strouhaných řezů nebo kynutých rohlíčků? Anebo talíř horké polévky, jichž jsme pro vás do čísla vměstnali dokonce deset? Či snad svatomartinská husa pečená s kořenovou zeleninou? Dokonalým „antidepresivem “ může být i jablečný tatin s crème anglaise v podání Marka Raditsche! V novém čísle na vás dále čekají delikátní pokrmy z jedlých kaštanů, 4 recepty z mascarpone, které vás přesvědčí, že tenhle italský sýr je neuvěřitelně variabilní, či 5 večeří z podzimních plodin. Pokud si lámete hlavu, jak trochu ušetřit, máme pro vás kromě tradiční rubriky skromné jídlo i další nápady na hospodárné vaření. Listopadový Apetit je v prodeji od 13. 10. 2022. Apetit, napsáno s chutí.