Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
3,7 (16x)
6. 11. 2023
Vařené hovězí, brambory, zelenina a tatarka
Apetit
Vařené hovězí, brambory, zelenina a tatarka
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
3,7 (16x)

Vařené hovězí, brambory, zelenina a tatarka tvoří dohromady jednoduché, ale přitom krásně barevné a nutričně vyvážené jídlo. Talíř ukazuje porci pro ženu (35 let, 70 kg) se sedavým zaměstnáním, pravidelně sportující. Obsahuje 80 g masa (tj. cca 120 g v syrovém stavu), 250 g brambor, 5 g másla, 70 g fazolek, 100 g řepy, 20 g lupení a 25 g tatarky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 638 kcal
  • Bílkoviny 36.5 g
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/11

Listopad je definitivní předzvěstí zimy, příroda se ukládá k spánku, slunce ztrácí sílu a déšť je téměř stálým společníkem. Listopadovým číslem naštěstí zaženeme všechny podzimní chmury i chlad! Zvednou vám náladu klasické dezerty v podobě bábovky, strouhaných řezů nebo kynutých rohlíčků? Anebo talíř horké polévky, jichž jsme pro vás do čísla vměstnali dokonce deset? Či snad svatomartinská husa pečená s kořenovou zeleninou? Dokonalým „antidepresivem “ může být i jablečný tatin s crème anglaise v podání Marka Raditsche!  V novém čísle na vás dále čekají delikátní pokrmy z jedlých kaštanů, 4 recepty z mascarpone, které vás přesvědčí, že tenhle italský sýr je neuvěřitelně variabilní, či 5 večeří z podzimních plodin. Pokud si lámete hlavu, jak trochu ušetřit, máme pro vás kromě tradiční rubriky skromné jídlo i další nápady na hospodárné vaření.  Listopadový Apetit je v prodeji od 13. 10. 2022. Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

Červnový Apetit je již v prodeji

Červnový Apetit je v prodeji! V hlavní roli jahody, oběd jako od babičky a rozhovor s Hankou Michopulu

Červnový Apetit vychází ve čtvrtek 22. května a přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností.