Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,3 (12x)
26. 6. 2023
Boloňská omáčka s extra krémovou polentou
Apetit
Boloňská omáčka s extra krémovou polentou
Apetit


Snadné
> 120 min
4,3 (12x)

Boloňskou omáčku (ragù bolognese) máme spjatou spíše s těstovinami, ale krémová polentová kaše doladěná k labužnické dokonalosti s ní také tvoří neodolatelný pár.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na omáčku

Na extra krémovou polentu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 894.75 kcal
  • Bílkoviny 41.5 g
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 48.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Trojboj o nejlepší boloňskou omáčku: Jana Florentýna Zatloukalová a dva šéfkuchaři

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí.