Suroviny
cibule
1
ks
rajčatová passata - pyré
1
PL
koriandr čerstvý
½
kmín
2
chilli sušené
½
rajče
400
g
loupaná, konzerva
vývar zeleninový
300
ml
dýně
½
ks
paprika červená
1
ks
fazole červené
400
g
konzerva
kukuřice
1
ks
malá konzerva
Opečte na olejí nadrobno nakrájenou cibuli doměkka. Vmíchejte lžíci rajčatového pyré, koriandr, kmín a chilli. Vařte1 min a přidejte konzervu rajčat, vývar a půlku dýně (oloupanou bez semínek a nakrájenou na kousky). Nakonec papriku. Vařte 20 min doměkka a vmíchejte kukuřici a konzervu červených fazolí, propláchnutou a scezenou. Vařte 10 min.
Podávejte s avokádem, zakysanou smetanou, limetkou a čerstvým koriandrem.