Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (36x)
18. 7. 2014
Křupavá kyselá zelenina
Apetit
Křupavá kyselá zelenina
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (36x)

Zrychlená verze nakládané zeleniny vám sice v lednici vydrží pár týdnů, ale to nevadí, protože si ji budete dávat na každý obložený chleba, takže zmizí během několika dnů. Zpracujte co nejrychleji zásoby ze zahrádky!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 4 skleničky po 200ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 4 skleničky po 200ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5541 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 905 g
  • Tuky 218 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Cuketa

Cuketu si nemusíte užívat jen v létě. V zimě vám poslouží jako skvělá směs na topinky či čalamáda

Prázdninová sezona je na našich zahradách už tradičně zaslíbená (nejen) cuketám. Cukety jsou nenáročné na pěstování, hojně plodí a navíc nabízí širokou škálu možností, jak je v kuchyni využít. Kromě okamžité spotřeby se ale dají velice dobře zpracovat také na „horší časy“, tedy chladné měsíce, kdy naše zahrady žádnou úrodu neskýtají. V zimě si tak můžete pochutnat například na cuketové čalamádě či čatní.