Vysoce efektní jídlo pro vegetariány, jehož příprava zabere jen 10 minut vašeho času.
Suroviny
žampiony
8
ks
kloboučky
sůl
tymián
8
snítek
víno bílé
200
ml
kozí sýr
100
g
měkký
jarní cibulka
3
ks
nasekaná
bazalka
1
ČL
olej
1
ČL
řeřicha
k podávání
Do pekáče narovnejte 8 žampionových klobouků, osolte, přidejte 8 snítek tymiánu, zalijte 200 ml bílého vína a pod alobalem pečte 15–20 minut. V misce smíchejte 100 g měkkého kozího sýra, 3 nasekané jarní cibulky, lžíci bazalky a lžičku oleje. Naplňte žampiony a pečte 10 minut. Podávejte s řeřichou.
Komentáře
Anonym
15.12.2009 17:16
Neodporucam