Dobrota z grilu pro ty, kteří maso neradi.
Suroviny
4
žampionů velké, celá zadní čtvrtka
česnek
2
stroužky
na plátky
olivový olej
pepř
čerstvě mletý
sůl mořská
balzamikový ocet
mozzarellové třešinky
bazalka
k podávání
Postup
1
Žampiony potřete olivovým olejem a posypte nakrájeným česnekem, tymiánem, mořskou solí a pepřem. Grilujte 4-5 minut po každé straně. Podávejte pokapané balzamikovým octem a olivovým olejem spolu s mozzarellovými třešinkami, cherry rajčátky a bazalkou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Steakové menu z grilu(5 receptů )
- 25 skvělých jídel z grilu(32 receptů )
- Co s plným košíkem hub? Vyberte si ze 45 skvělých houbových receptů od zapečených palačinek s houbami po slaný koláč(47 receptů )