Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
23. 6. 2013
Žampiony s česnekem


< 10 min
0,0 (0x)

Dobrota z grilu pro ty, kteří maso neradi.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články

shutterstock_659536315.jpg

Tajný trik pro nejvláčnější bábovku? Stačí obyčejný jogurt a bude jako od babičky!

Jogurtová bábovka je stálicí českých a slovenských kuchyní a patří k moučníkům, na které s láskou vzpomínáme z dětství, ale užíváme si je i jako dospělí. Její kouzlo tkví v neuvěřitelné jednoduchosti, díky které si na ni troufne i úplný začátečník. Výsledkem je přitom vždy dokonale vláčný a svěží moučník, který se hodí ke kávě, snídani  či svačině, ale i jako sladká tečka po obědě. Klíčovou surovinou je přitom obyčejný bílý jogurt, který těstu dodává lehkost a jemnost.