Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 3
Více než hodinu Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4232 kcal
Bílkoviny 80 g
Sacharidy 692 g
Tuky 120 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zmrzlé křupání. Zmrzlinové kournouty si dokážete připravit i doma a naplnit je lahodným krémem, který osvěží ve sparném letním dni. 

Související recepty

Suroviny

čokoládová zmrzlina 4
nebo jahodová zmrzlina
marshmallows hrst
malá hrst
měkké
pražené, malá hrst
zmrzlinové kornouty 4 ks

Postup

1

Čtyři kopečky čokoládové nebo jahodové zmrzliny nechte povolit, ne však roztát.

2

Malou hrst bonbonů marshmallow, 4 měkké karamelové bonbony a malou hrst pražených loupaných mandlí pokrájejte na menší kousky.

3

Všechno vmíchejte do povolené zmrzliny a vraťte na hodinu do mrazáku, aby znovu ztuhla.

4

Nakonec zmrzlinu rozdělte do 4 zmrzlinových kornoutů.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/7

Komentáře

07.07.2008 11:05
Recept se nachází v příl. č.7/07, str.4

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...