Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Plněné žampiony

Neodolatelné žampionky

Vydání: 2006/12
Autor:
Hodnocení:
22 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT15M
Pečení 0:15

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 malá cibule, najemno nakrájená
    • 150 g vinné klobásy, vymáčknuté ze střívka
    • hrst čerstvého nasekaného nebo 1 lžička sušeného tymiánu
    • 12 žampionů (hlavičky vcelku, nohy odlomte a pokrájejte nadrobno)
    • 50 g sýra typu ementál, nastrouhaného
    • máslo na vymazání pekáčku

Příprava jídla

1.  Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. V pánvi rozpalte olej a osmahněte na něm dozlatova cibuli a pokrájené nohy hub. Stáhněte z ohně a přimíchejte vymáčknutou klobásu a bylinky.

2.  Naplňte žampiony připravenou směsí, posypte sýrem a naskládejte je na do pekáčku vymazaného máslem. Čtvrt hodiny zapékejte.

Další recept na plněné žampiony naleznete v uživatelských receptech Poslirecept.cz.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Smažená klobása

Slaný koláč s vinnou klobásou

Krůtí roláda s vinnou klobásou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Málo ingrediencí, rychlá příprava, zajímavá večeře. Díky za recept. Jen si dejte pozor na tu správnou konzistenci vinné klobásky, ta moje byla poněkud tuhá a nešla vymačkat, tak musela být na kolečka.
Obrazek uzivatele
Moje byla taky tuhá, ale střívko jsem podélně rozřízla a tupou stranou nože to všechno krásně ze střívka stáhla.
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.12/06, str.18

Přidat komentář