Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vejce s pikantní zálivkou

Vejce s omáčkami jsou na bufetovém stolu vždy vítány. Spojení s pikantními sardelkami patří k těm základním položkám.

Vydání: 2007/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
P

Ingredience

    • 4 velká vejce, povařená 4 minuty
    • 200 g kvalitní majonézy
    • 1 lžíce nasekaných kaparů
    • 100 g sardelových filátek (ančovičky)
    • sůl, špetka cukru, petrželka a vícebarevný pepř na dochucení

Příprava jídla

Uvařená vejce rozpulte. Majonézu prošlehejte se sekanými kapary a částí sardelek a dochuťte; přelijte přes vejce. Zbylé sardelky podávejte k vejcím zvlášť, spolu s pečivem.

Vaječné vaření Skořápku na zakulaceném konci propíchněte, abyste vypustili vzduchovou bublinu. Vejce opatrně spusťte do mírně vroucí vody a vařte tři minuty nahniličko, čtyři na pevný bílek a polotekutý žloutek, a pět minut na stejnoměrně pevné vejce. Natvrdo bude za sedm minut.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Skotská vejce

Košíčky se žloutkovým krémem

Svítek

Pizza v mini

Srbská vajíčka

Bramborová tortilla

Žloutková vinná pěna

Šunkové kostičky

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č. 4/07, str. 43

Přidat komentář