Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rančerská vejce
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rančerská vejce

4.7/5 Počet hodnocení: 15
Do 30 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 517 kcal
Bílkoviny 28 g
Sacharidy 36 g
Tuky 26 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zkuste si dát vejce trochu jinak!

Související recepty

Suroviny

olej
česnek 2 stroužky
zelená, čerstvá
na kostky
sůl
římský kmín
vejce 2 ks
strouhaný
koriandr čerstvý
čerstvý

Postup

1

Na oleji 3–5 minut opékejte 1 nahrubo pokrájenou cibuli, 2 stroužky česneku na plátky, 1 čerstvou zelenou chilli papričku na nudličky a 1 zelenou papriku na kostky. Přidejte 2 spařená a oloupaná rajčata na kostky; osolte, okořeňte římským kmínem a duste asi 10 minut do zhoustnutí.

2

Lžící v omáčce udělejte 2 důlky a do každého rozklepněte vejce, posypte strouhaným čedarem, přiklopte a duste, až bílky ztuhnou.

3

Podávejte ozdobené čerstvým koriandrem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...