Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rajčata pečená s česnekem a tymiánem

Přirozená chuť rajčat pečením ještě zesílí. Skvěle doplní třeba mořskou rybu pečenou v solné krustě.
Vydání: 2007/7
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Pečení: 15—20 minut
P
Zelenina Středomořská

Ingredience

    • 4 menší větvičky s rajčaty
    • 1 lžička tymiánových lístků, jemně nasekaných
    • 3 stroužky česneku, rozdrcené
    • sůl a pepř na dochucení
    • olivový olej na zakapání

Příprava jídla

1. Troubu předehřejte na 220, horkovzdušnou na 200 stupňů. Rajčata opláchněte; ponechte je na větvičkách, ale rozdělte je po třech. Tymián, česnek, špetku soli a pepře dejte do misky a promíchejte na pastu.

2. Každé rajče mělce nařízněte v horní části a do řezu vetřete trochu pasty. Rozložte rajská jablíčka na plech a zakapejte olejem. Pečte patnáct až dvacet minut. Hotová vypadají svraskle a jsou měkká, ale ještě si drží tvar.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Chci vyzkoušet! Jdu na to...

Přidat komentář