Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Boží milosti

Popis receptu: 
krásně se při smažení nafouknou a jsou moc lahodné
Autor: Radka Pospíšilová
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    na obalení: vanilkový cukr cukr moučka podle potřeby: mouka na vál olej na smažení těsto: žloutek 2 ks smetana 4 lžíce sůl 1 špetka cukr moučka 20 g bílé víno 4 lžíce hladká mouka 250 g máslo 20 g

Příprava jídla

Postup přípravy receptu: Na vále zpracujeme všechny suroviny na hladké těsto, které necháme pod utěrkou asi půl hodiny odpočívat. Potom těsto na pomoučněném vále vyválíme na tenký plát a vykrajujeme z něj různé tvary. Uprostřed je rádýlkem prořízneme. Boží milosti smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Po usmažení je vyndáme na ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk a milosti obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.Nejchutnější jsou čerstvé.
REKLAMA

Přidat komentář