
Banánovo-arašídový sendvič podle Elvise
Král rokenrolu Elvis Presley si zamiloval tu nejjednodušší kombinaci, kterou může Amerika nabídnout. Jemnou chuť arašídové pomazánky spojil se stejně nenápadnou chutí banánu... a vzniklo něco neuvěřitelně dobrého!
Vydání: 2004/12
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 1
Ingredience
- 1 menší zralý banán
- 2 plátky bílého toustového chleba
- 3 lžíce arašídového másla
- 2 lžíce másla na osmažení toustu
Příprava jídla
1. V misce rozmačkejte banán vidličkou. Chleba mírně opečte v toustovači. Jeden z plátků potřete arašídovým máslem, druhý rozmačkaným banánem.
2. Sendvič osmažte na másle – po obou stranách a do zlatohněda.
2. Sendvič osmažte na másle – po obou stranách a do zlatohněda.
3. Podávejte teplé, rozkrojené na dva trojúhelníky.
Tip Apetitu:
Hutná, tmavá, sladká, železitá a proklatě zdravá – to může být jen melasa, vedlejší produkt rafinace cukru. Třtinová melasa Martlet, 340 g cca 100 Kč
Tip Apetitu:
Hutná, tmavá, sladká, železitá a proklatě zdravá – to může být jen melasa, vedlejší produkt rafinace cukru. Třtinová melasa Martlet, 340 g cca 100 Kč
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Lucie (neověřeno)
15. Listopad 2006 23:31
jetos (neověřeno)
14. Srpen 2008 11:45
Alena (neověřeno)
14. Září 2007 17:34