S plněním sendvičů si můžou pěkně vyhrát i malé děti, které byste ještě nepustili ke sporáku. Pusa za odměnu zaručena!
Suroviny
anglická slanina
8
plátků
toustový chléb
6
plátků
světlý
na namazání chleba
olej
na smažení
vejce
2
ks
kečup
3
PL
pepř
na dochucení
Postup
1
Slaninu opečte dokřupava pod grilem nebo na pánvi; zabere to asi sedm minut. Plátky chleba pořádně namažte máslem a trochu opepřete. Zahřejte pánev, přidejte trochu oleje a udělejte volská oka s tekutým žloutkem – trvá to jen asi tři minuty.
2
Krajíčky chleba rozložte na pracovní plochu, dva potřete kečupem. Dospod sendviče dejte vždy krajíc bez kečupu, na něj naaranžujte slaninu. Přiklopte krajícem s kečupem (kečupem navrch). Na kečup položte volské oko a přiklopte třetím plátkem chleba, máslem dolů.
Komentáře