Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Cizrnová polévka s kapustou

Popis receptu: 
Apetit 3/2009, str. 71
Autor: Renata Lukšová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    2 konzervy cizrny, 1-1,5 ostré klobásy, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 150g kapusty, vývar

Příprava jídla

V hrnci na 2 lžících oleje 3-5 minut opékejte 1 cibuli a 2 stroužky česneku, nadrobno nakrájené. Přidejte 2 konzervy cizrny, slité, a 1 litr drůbežího vývaru. Vhoďte 150g pokrájených listů kapusty a vařte ještě 5 minut (klidně i 10). Ozdobte plátky choriza či jiného paprikového salámu (povařila jsem je v tom).

Přidat komentář