Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Anglická snídaně
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.9/5 Počet hodnocení: 11
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5763 kcal
Bílkoviny 353 g
Sacharidy 484 g
Tuky 357 g
Vláknina 129 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Domácí klobásky, fazole, vejce a "dřevorubecký" krajíc čerstvého chleba... Tomu říkáme pořádná chlapská snídaně!

Suroviny

olivový olej 1,5 PL
vejce 4 ks
čerstvé snídaňové
fazole 2 konzervy
v tomatové šťávě
rajčatová passata - pyré 4 PL
sůl a pepř
podle potřeby
petrželka
na ozdobu
k podávání

Postup

1

V pánvi rozehřejte máslo s 1 lžící oleje. Postupně do ní rozklepněte všechna 4 vejce a usmažte volská oka.

2

V jiné pánvi zprudka orestujte na 1/2 lžíci oleje klobásky.

3

V menším kastrůlku promíchejte fazole v tomatové omáčce a rajčatové pyré. Svařte, aby omáčka zhoustla, dochuťte solí, pepřem a cukrem. Podávejte posypané petrželkou, s klobáskami, volským okem a čerstvým chlebem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/2

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...