Snídaně v anglickém stylu

Snídaně v anglickém stylu

Hodnocení receptu
Průměr: 5 ()
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5766 kcal
Bílkoviny 353 g
Sacharidy 484 g
Tuky 357 g
Vláknina 129 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Domácí klobásky, fazole, vejce a "dřevorubecký" krajíc čerstvého chleba... Tomu říkáme pořádná chlapská snídaně!

Související recepty

Suroviny

máslo 1 PL
olivový olej 1.5 PL
vejce 4 ks
klobása 8 ks
čerstvé snídaňové
fazole 2 konzervy
v tomatové šťávě
rajčatové pyré 4 PL
sůl a pepř
krupicový cukr
podle potřeby
petrželka
na ozdobu
chleba kváskový
k podávání

1 V pánvi rozehřejte máslo s 1 lžící oleje. Postupně do ní rozklepněte všechna 4 vejce a usmažte volská oka.

2 V jiné pánvi zprudka orestujte na 1/2 lžíci oleje klobásky.

3 V menším kastrůlku promíchejte fazole v tomatové omáčce a rajčatové pyré. Svařte, aby omáčka zhoustla, dochuťte solí, pepřem a cukrem. Podávejte posypané petrželkou, s klobáskami, volským okem a čerstvým chlebem. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/2

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit