Inspirovali jsme se naším milovaným mexickým pokrmem chili con carne a připravili jeho bílou variantu. Červené maso i fazole jsme zaměnili za bílé a je to pořádná pecka!
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5411 kcal
- Bílkoviny 359 g
- Sacharidy 605 g
- Tuky 144 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/1
Ještě než se stihneme rozloučit s letošním náročným rokem, vyjde ve středu 16. 12. lednové číslo Apetitu. Doufáme, že díky němu vykročíte vstříc novým výzvám a zážitkům roku 2021 s chutí a úsměvem. Nachystali jsme pro vás recepty na tradiční chlebíčky a další tipy na silvestrovské občerstvení i novoroční menu s luštěninami. Dopřejeme vám ale také poctivou porci vitaminů v podobě citrusů či vyprošťováky, které vás zachrání, pokud to s oslavami trochu přeženete. Společně nahlédneme nejen do nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha, ale i pod ruce talentovaným šéfkuchařům z Ambiente. A život si zaslouženě osladíme luxusními dezerty a snovými poháry. Apetit, napsáno s chutí.