Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kuře Vindaloo sec. Lister

Popis receptu: 
pro 1 chuťový pohárek a fanoušky Red Dwarf
Autor: Kateřina Brychová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    kuřecí maso 500 g, brambory 500 g, 2 cibule, česnek, zázvor 2 lžičky, chilli 3 lžičky, celý pepř 2 lžičky, fenykl 2 lžičky, ocet 2 lžíce, cukr 2 lžíce, sůl, olej

Příprava jídla

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme koření. Potom osmahneme brambory nakrájené na kostičky a kuřecí maso nakrájené na nudličky. Po osmažení podlijeme cca 300 ml vody či vývaru a dusíme asi 10-15 minut. Podáváme s indickými plackami a hasicím přístrojem.
REKLAMA

Přidat komentář