Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kuře Vindaloo sec. Lister
Kuře Vindaloo sec. Lister


< 60 min
0,0 (0x)

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme koření. Potom osmahneme brambory nakrájené na kostičky a kuřecí maso nakrájené na nudličky. Po osmažení podlijeme cca 300 ml vody či vývaru a dusíme asi 10-15 minut. Podáváme s indickými plackami a hasicím přístrojem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 507.33 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 8.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt