Díky tomu, že se křehká mladá cuketa dá jíst i syrová, si v tomhle receptu hodném nedělního oběda můžete vychutnávat cuketu hned ve dvou ,skupenstvích‘ naráz.
Suroviny
Pro 2-3 osoby
Suroviny
Pro 2-3 osoby
Na nádivku
Na salát
Na salátovou zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1721 kcal
- Bílkoviny 73 g
- Sacharidy 160 g
- Tuky 77 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/7
Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.