Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřové v tomatové omáčce

Popis receptu: 
Jednoduchý a chutný recept pro pomalý hrnec
Autor: Jarmila Kršková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1kg vepřové plece, 0.5 litru tomatového džusu, 1 rajče, 1 lžička bazalky, 2 lžičky worchestrové omáčky, 1 celá skořice, podle chuti sůl a trochu citronové šťávy

Příprava jídla

Maso zbavíme tuhých blan a nakrájíme na stejně silné plátky. Do keramické nádoby pomalého hrnce vlijeme tomatovou šťávu (džus), přidáme bazalku, skořici, worchestrovou omáčku, na drobné kousky nasekané rajče. Podle chuti přidáme ještě sůl a citronovou šťávu a vše v keramické nádobě důkladně promícháme. Po té k tomu všemu přidáme plátky masa a můžeme lehce posypat podravkou. Nádobu vložíme do pomalého hrnce a necháme vařit na stupni LOW asi 8hodin. Doporučenou přílohou jsou šťouchané vařené brambory, protože dokonale nasáknou rajčatovou šťávu. (recept z http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/)
REKLAMA

Přidat komentář