
Pikantní klobásky
Dokonalé k těstovinám
Vydání: 2005/4
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Ingredience
- 8 menších kvalitních klobásek nebo 4 větší
- 250 g rajčat, nejlépe třešňových
- špetku drcených nebo mletých chilli papriček
- 4 lžíce zakysané smetany
- hrst zelené petrželky
- sůl a pepř
Příprava jídla
1. Klobásky rozkrájejte na menší kousky. Čtvrt hodiny je opékejte na pánvi, pak případně slijte přebytečný tuk.
2. Do pánve vsypte rajčata, nakrájená na čtvrtinky, promíchejte a po dvou až třech minutách poprašte chilli papričkami. Po půl minutě přimíchejte zakysanou smetanu a za občasného promíchání všechno dvě minuty povařte. Osolte, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku.
2. Do pánve vsypte rajčata, nakrájená na čtvrtinky, promíchejte a po dvou až třech minutách poprašte chilli papričkami. Po půl minutě přimíchejte zakysanou smetanu a za občasného promíchání všechno dvě minuty povařte. Osolte, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Eliša (neověřeno)
20. Duben 2007 19:51
Alena (neověřeno)
31. Srpen 2007 13:15