Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Granátový džus

Jednodušší už to být nemůže: nechte svěží a zároveň sladkou chuť granátových zrnek vyniknout v té nejpřirozenější podobě

Vydání: 2005/4
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P

Ingredience

    Dvě nebo tři zralá granátová jablka
    ledové kostky nebo tříšť,
    minerálku
    několik lístků meduňky či máty,
    granátové zrníčka na posypání

Příprava jídla

Dvě nebo tři zralá granátová jablka vymačkejte pomocí lisu
podobně jako citron. Lisujte důkladně, abyste získali co nejvíc šťávy. Do čtyř sklenic rozdělte ledové kostky nebo tříšť, přilijte vymačkanou šťávu, dolijte trochou minerálky a podávejte s několika lístky meduňky či máty, posypané granátovými zrníčky.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.4/05, str.71
Obrazek uzivatele
při odšťavňování granátového jablka pomocí citrusovače se do šťávy dostane mnoho dužniny, která způsobí, že džus je velmi trpký, doporučuji zkusit 100% džus z granátového jablka, více na www.granatovejablko.cz

Přidat komentář