Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 166 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 38 g
Tuky 2 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednodušší už to být nemůže: nechte svěží a zároveň sladkou chuť granátových zrnek vyniknout v té nejpřirozenější podobě

Suroviny

granátové jablko 2 ks
zralé (nebo 2 ks)
led kostky
nebo tříšť
minerálka
meduňka lístky
nebo máta a granátové zrníčka na posypání

Dvě nebo tři zralá granátová jablka vymačkejte pomocí lisu
podobně jako citron. Lisujte důkladně, abyste získali co nejvíc šťávy. Do čtyř sklenic rozdělte ledové kostky nebo tříšť, přilijte vymačkanou šťávu, dolijte trochou minerálky a podávejte s několika lístky meduňky či máty, posypané granátovými zrníčky.

Komentáře

Anonym

při odšťavňování granátového jablka pomocí citrusovače se do šťávy dostane mnoho dužniny, která způsobí, že džus je velmi trpký, doporučuji zkusit 100% džus z granátového jablka, více na www.granatovejablko.cz

Obchod Apetit