Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
testoviny s krevetami
testoviny s krevetami


< 30 min
0,0 (0x)

krevety dobre proplachneme pod tekouci vodou a odstranime hlavicku, zbytek telicka nechame vcelku i s krunyrem. Nakrajime si na male tenke kousky cuketu a baby rajcatka rozctvrtime a odstranime vrnitrek(seminka). Na oliv. oleji osmahneme na kousky nasekane dva strouzky cesneku, pridame krevety a chvili restujeme. Pridame kusy rajcatek a cukety. Opet chvili restujeme. Nakonec podlijeme bilym vinem, osolime a pridame spetku mlete feferonky. Muzeme pridat i nasekanou petrzelku a dusime. Krevetam staci od zacatku celkem 10 minut tepelne upravy. Nakonec smes smichame s uvarenymi testovinami. Muzeme jeste zakapat troskou olivovoveho oleje.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 288.67 kcal
  • Bílkoviny 9.67 g
  • Sacharidy 47.67 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt