Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

testoviny s krevetami

Popis receptu: 
italska kuchyne
Autor: Alexandra Boesova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    100 gramu italskych testovin ze semolinove mouky (napr. Barilla) na osobu. Napr. motylci, cerstve ci mrazene krevety (cele, neloupane), 1 cuketa (mala zelena), cca 10 baby rajcatek, trosku bileho vina (cca pul sklenice), olivovy olej, dva strouzky cesneku, mlete feferonky, sul, petrzelka

Příprava jídla

krevety dobre proplachneme pod tekouci vodou a odstranime hlavicku, zbytek telicka nechame vcelku i s krunyrem. Nakrajime si na male tenke kousky cuketu a baby rajcatka rozctvrtime a odstranime vrnitrek(seminka). Na oliv. oleji osmahneme na kousky nasekane dva strouzky cesneku, pridame krevety a chvili restujeme. Pridame kusy rajcatek a cukety. Opet chvili restujeme. Nakonec podlijeme bilym vinem, osolime a pridame spetku mlete feferonky. Muzeme pridat i nasekanou petrzelku a dusime. Krevetam staci od zacatku celkem 10 minut tepelne upravy. Nakonec smes smichame s uvarenymi testovinami. Muzeme jeste zakapat troskou olivovoveho oleje.
REKLAMA

Přidat komentář