0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 866 kcal
Bílkoviny 29 g
Sacharidy 143 g
Tuky 9 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

těstoviny 100 g
italské těstoviny ze semolinové mouky (napr. Barilla)/na osobu, např. motýlci
krevety
čerstvé, či mražené celé neloupané
cuketa 1 ks
malá zelená
rajčata cherry 10 ks
víno bílé 0.5
cca trocha
olivový olej
česnek 2
feferonky
mleté
sůl
petrželka
krevety dobre proplachneme pod tekouci vodou a odstranime hlavicku, zbytek telicka nechame vcelku i s krunyrem. Nakrajime si na male tenke kousky cuketu a baby rajcatka rozctvrtime a odstranime vrnitrek(seminka). Na oliv. oleji osmahneme na kousky nasekane dva strouzky cesneku, pridame krevety a chvili restujeme. Pridame kusy rajcatek a cukety. Opet chvili restujeme. Nakonec podlijeme bilym vinem, osolime a pridame spetku mlete feferonky. Muzeme pridat i nasekanou petrzelku a dusime. Krevetam staci od zacatku celkem 10 minut tepelne upravy. Nakonec smes smichame s uvarenymi testovinami. Muzeme jeste zakapat troskou olivovoveho oleje.
Autor: pulce

Obchod Apetit