krevety dobre proplachneme pod tekouci vodou a odstranime hlavicku, zbytek telicka nechame vcelku i s krunyrem. Nakrajime si na male tenke kousky cuketu a baby rajcatka rozctvrtime a odstranime vrnitrek(seminka). Na oliv. oleji osmahneme na kousky nasekane dva strouzky cesneku, pridame krevety a chvili restujeme. Pridame kusy rajcatek a cukety. Opet chvili restujeme. Nakonec podlijeme bilym vinem, osolime a pridame spetku mlete feferonky. Muzeme pridat i nasekanou petrzelku a dusime. Krevetam staci od zacatku celkem 10 minut tepelne upravy. Nakonec smes smichame s uvarenymi testovinami. Muzeme jeste zakapat troskou olivovoveho oleje.
Suroviny
Porce
3
Suroviny
Porce
3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 288.67 kcal
- Bílkoviny 9.67 g
- Sacharidy 47.67 g
- Tuky 3 g