Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Testování
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Ryby
testoviny s krevetami
testoviny s krevetami
Italská
Ryby
Mořské plody
Těstoviny
Pescetariánské
sdílet:
Vytisknout recept
testoviny s krevetami
Italská
Ryby
Mořské plody
Těstoviny
Pescetariánské
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut
Nutriční hodnoty
(celý recept)
Energie
866 kcal
Bílkoviny
29 g
Sacharidy
143 g
Tuky
9 g
Vláknina
19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Blanquette z jesetera se sezonní zeleninou
Jak připravit rybu zdravě, a přitom chutně? Udělej...
Flatbread s ostrou pomazánkou a lososem
Obložené chlebíčky jsou klasika, ale...
Kapr v tempuře s restovanou zeleninou
Kapr, tradiční český ryba, umí nasáknout i exotiko...
Tilapie v thajské omáčce
Ryba po asijsku nadchne všechny, kdo mají rádi ost...
Pstruh na másle
Jemná a svěží chuť bystré sladkovodní ryby výborně...
Rybí balíčky
Lososí filety jsou stálou výbavou mého mrazáku. Kd...
Tuňák v pepřové krustě se žloutkovou omáčkou
Tuňákové steaky se žloutkovou omáčkou a citronovou...
Plněné vejce s lososem, červenou cibulí a koprem
Severská inspirace
Suroviny
těstoviny
100
g
italské těstoviny ze semolinové mouky (napr. Barilla)/na osobu, např. motýlci
krevety
čerstvé, či mražené celé neloupané
cuketa
1
ks
malá zelená
rajčata cherry
10
ks
víno bílé
½
cca trocha
olivový olej
česnek
2
feferonky
mleté
sůl
petrželka
Autor:
pulce