Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zálivka s ančovičkami

Pokud máte rádi výraznou chuť ančoviček, přidejte je do zálivky s citronem a dijonsku hořčicí.

Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip Středomořská

Ingredience

    • 1 biocitron
    • ½ lžičky dijonské hořčice
    • 2 filety z ančoviček, najemno nasekané
    • 6 lžic extra panenského olivového oleje
    • ½ lžičky hrubé soli
    • ¼ lžičky čerstvě mletého pepře

Příprava jídla

1 Kůru z citronu najemno nastrouhejte a šťávu vymačkejte. V misce smíchejte citronovou kůru a šťávu, hořčici a nasekané ančovičky.

2 Vešlehejte olivový olej, osolte a opepřete. Nejlépe chutná s čekankovými listy anebo k zelenému listovému salátu.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

10x zálivka k salátům

REKLAMA

Přidat komentář