Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Cibulovo-medová zálivka

Cibulovo-medová zálivka

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()
Do 10 minut Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 658 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 12 g
Tuky 68 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Připravte si lehce pikantní zálivku, výraznou chuť česneku zjemní med.

Suroviny

šalotka 20 g
najemno nasekaná
česnek 1 stroužek
malinký
med 0.5 PL
tekutý
hořčice dijonská 2 ČL
citronová štáva 3 ČL
jablečný ocet 1 PL
majonéza 1 ČL
rostlinný olej 60 ml

1 Cibuli a česnek rozsekejte v mixéru, přidejte ostatní přísady kromě oleje, promixujte. Snižte otáčky a pak postupně proudem přilévejte olej. Vychlaďte. K zelenému listovému salátu.

 

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit