Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1488 kcal
Bílkoviny 87 g
Sacharidy 7 g
Tuky 122 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud máte rádi výraznou chuť ančoviček, přidejte je do zálivky s citronem a dijonsku hořčicí.

Suroviny

bio
hořčice dijonská ½ ČL
ančovičky (konzerva) 2 filety
najemno nasekané
olivový olej bazalkový 6 PL
sůl ½ ČL
pepř ¼ ČL
čerstvě mletý

Postup

1

Kůru z citronu najemno nastrouhejte a šťávu vymačkejte. V misce smíchejte citronovou kůru a šťávu, hořčici a nasekané ančovičky.

2

Vešlehejte olivový olej, osolte a opepřete. Nejlépe chutná s čekankovými listy anebo k zelenému listovému salátu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/6

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč