Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1488 kcal
Bílkoviny 87 g
Sacharidy 7 g
Tuky 122 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud máte rádi výraznou chuť ančoviček, přidejte je do zálivky s citronem a dijonsku hořčicí.

Související recepty

Suroviny

bio
hořčice dijonská ½ ČL
ančovičky (konzerva) 2 filety
najemno nasekané
olivový olej bazalkový 6 PL
sůl ½ ČL
pepř ¼ ČL
čerstvě mletý

Postup

1

Kůru z citronu najemno nastrouhejte a šťávu vymačkejte. V misce smíchejte citronovou kůru a šťávu, hořčici a nasekané ančovičky.

2

Vešlehejte olivový olej, osolte a opepřete. Nejlépe chutná s čekankovými listy anebo k zelenému listovému salátu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/6

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...