Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ředkvičkový salát s mladou cibulí

Jednoduchý, řízný a svěží. Ideální zakončení lehkého letního oběda!

Vydání: 2005/6
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát

Ingredience

    • 2–3 svazky ředkviček (asi 20 větších)
    • 100 g mladé cibule s natí
    • 50 g klíčků (mungo, ředkvičky nebo směs)

    Na zálivku:

    • 3 lžíce olivového oleje
    • sůl
    • čerstvě mletý pepř
    • 1 lžíci vinného (bylinkového) bílého octa
    • 1 lžíci citronové šťávy

Příprava jídla

1. Ředkvičky a cibuli očistěte, omyjte, nakrájejte na plátky a vložte do mísy.

2. V misce smíchejte suroviny na zálivku. Těsně před podá­váním salát promíchejte s dresinkem a posypte klíčky.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Smažené marinované králičí řízky

Nové brambory s česnekovým máslem

Hráškový krém s mátou a skořicí

Maková bábovka

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/05, str.51

Přidat komentář