
Ředkvičkový salát s mladou cibulí
Jednoduchý, řízný a svěží. Ideální zakončení lehkého letního oběda!
Vydání: 2005/6
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Ingredience
- 2–3 svazky ředkviček (asi 20 větších)
- 100 g mladé cibule s natí
- 50 g klíčků (mungo, ředkvičky nebo směs)
- 3 lžíce olivového oleje
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- 1 lžíci vinného (bylinkového) bílého octa
- 1 lžíci citronové šťávy
Na zálivku:
Příprava jídla
1. Ředkvičky a cibuli očistěte, omyjte, nakrájejte na plátky a vložte do mísy.
2. V misce smíchejte suroviny na zálivku. Těsně před podáváním salát promíchejte s dresinkem a posypte klíčky.
2. V misce smíchejte suroviny na zálivku. Těsně před podáváním salát promíchejte s dresinkem a posypte klíčky.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alena (neověřeno)
2. Září 2007 14:39