Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s výhonky mungo

Výhonky mungo se hodí do asijských jídel, do salátů a svěžích polévek plných zeleniny. Klíčky fazolí mungo koupíte běžně v obchodě nebo je můžete nechat naklíčit doma. Nacházejí uplatnění v čínské, vietnamské, korejské či thajské kuchyni. Jsou nedílnou součástí zdobení teplých pokrmů, závitků i svěžích čerstvých salátů. Jsou jedinečné svou lahodnou chutí v kombinaci s křupnutím.

...

 

  • Tato tradiční surovina je plná vitamínů a minerálních látek. Klíčky mungo obsahují vitamíny A a B, vápník, hořčík. Všechny tyto živiny společně podporují imunitní systém, metabolismus, odolnost vůči stresu i celkovou psychickou pohodu.
  • Jsou lehce stravitelné a jakémukoli pokrmu dodají správnou tečku.

Celý popis