Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Co podniknout s ředkvičkami

Křupavé a trochu ostré: Ředkvičky se hodí do salátů, na chlebíčky i do koktejlu!

Ředkvičky jsou jednou z prvních jarních zelenin – vysévat do krytého pařeniště či skleníku je můžeme v polovině února, za mírného počasí se už začátkem března dají sít také na venkovní záhon. Sklízejí se už měsíc od zasetí a pak lze další semínka dosévat celé jaro. Právě v jarních měsících jsou červené, křupavé bulvičky nejchutnější, protože jim svědčí krátký den a vydatná zálivka. S přibývajícím množstvím slunečního svitu ředkvičky nasazují na květ a dřevnatí. Druhá sezona ředkviček pak startuje na podzim. To, jak budou pálivé, závisí na množství vody, kterou jim během růstu dopřejeme. Čím pilněji budeme zalévat, tím křehčí a méně ostré ředkvičky budou. 

Jak si je dát?

REKLAMA

Přidat komentář