Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Svěží moučník s tvarohem a džusovou želatinou

Popis receptu: 
Výborné , super , jednoduché a hezky vypadá
Autor: Pavla Gondeková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Korpus: 3 celá vejce, 1 sklenice cukru, 1 sklenice oleje, 1 sklenice vlažné vody, 2 sklenice pol. mouky, kakao, celý prášek do pečiva Náplň: 2 tvarohy,130 g cukru, máslo - já ho nedávám Poleva : 1/2 litru 100% pomerančového džusu, 2 lžíce cukru, 1 vanilk. pudink

Příprava jídla

Nejdříve uděláme korpus : Na menší plech odměřovat menší skleničky. Na větší plech větší skleničky. To aby nebyl korpus moc vysoký. Minule jsem měla korpus zbytečně vysoký. Upečeme korpus. Uděláme si náplň . Někdo dává 250 g změklého másla , já ne. To raději 3 tvarohy. Smíchám jen tvarohy a cukr. Namažu na vychladlý korpus. Poleva: Buď z 1/2 litru 100% pomerančového džusu a 1 pudink nebo z 1 litru 100 % pomerančového džusu , ale 2 pudinky. Klasicky uvaříme pudink, jen místo mléka dáme džus. Polejeme moučník a dáme do ledničky. Je to výborné. Svěží a hezky to vypadá.
REKLAMA

Přidat komentář