Svěží moučník s tvarohem a džusovou želatinou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Svěží moučník s tvarohem a džusovou želatinou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Korpus
vejce 3 ks
celá
cukr 1
olej 1
voda 1
vlažná
mouka pšeničná polohrubá 2
kakao
kypřicí prášek do pečiva 1 bal
Náplň
tvaroh 2 ks
cukr 130 g
máslo
já nedávám
pomerančový džus 0.5
100%
cukr 2 PL
pudinkový prášek 1 ks
Nejdříve uděláme korpus : Na menší plech odměřovat menší skleničky. Na větší plech větší skleničky. To aby nebyl korpus moc vysoký. Minule jsem měla korpus zbytečně vysoký. Upečeme korpus. Uděláme si náplň . Někdo dává 250 g změklého másla , já ne. To raději 3 tvarohy. Smíchám jen tvarohy a cukr. Namažu na vychladlý korpus. Poleva: Buď z 1/2 litru 100% pomerančového džusu a 1 pudink nebo z 1 litru 100 % pomerančového džusu , ale 2 pudinky. Klasicky uvaříme pudink, jen místo mléka dáme džus. Polejeme moučník a dáme do ledničky. Je to výborné. Svěží a hezky to vypadá.
Autor: pavlag

Obchod Apetit