Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Šťáva z červené řepy, jablek a zázvoru

Zázvor dodá běžným jablkům a sladké řepě nenapodobitelný šmrnc. Výsledkem je nejsvěžejší, nejzářivější a nejrůžovější drink, jaký jste kdy pili!

Vydání: 2005/7
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: Na 4 sklenice
Doba přípravy: Do 10 minut
P

Ingredience

    • 2 středně velké červené řepy
    • 6 zelených jablek
    • zhruba 2,5cm kousek čerstvého zázvoru

Příprava jídla

1. Oloupejte řepu i jablka a očistěte zázvor.

2. Všechno nakrájejte na drobné kousky a postupně je dávejte do odšťavňovače: nejprve červenou řepu, pak zázvor a nakonec jablka (pomůžou přístroj vyčistit od řepy).

3. Džus můžete před podáváním zředit studenou vodou.

Tip Apetitu:
Pokud použijete mixér, pak řepu oloupejte a nasekejte a jablka zbavte slupek i jádřinců. Zázvor nastrouhejte; pustí asi dvě lžičky šťávy, kterou pak po­užijte do drinku.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Vyzkoušela jsem tento recept a byl chutný.
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.7/05, str.69
Obrazek uzivatele
Já přidávám ještě mrkvičku

Přidat komentář