Králík na bílém víně

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Králík na bílém víně

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (2)
Do 10 minut

Suroviny

králičí maso 4 ks
slanina 100 g
smetana 1 ks
hořčice plnotučná
cibule 1 ks
máslo
sůl
víno bílé
Králičí stehna omyjeme a osušíme. Posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Do zapékací mísy dáme na kolečka nakrájenou cibuli, slaninu, kousek másla a zalijeme bílým vínem ( asi 2 deci). Králíka dáme také do mísy, přiklopíme poklicí a dáme péct do trouby na 180 C asi na 1 hodinu. Poté vyndáme z trouby zalejeme smetanou a dopečeme dozlatova asi 1/2 hodiny. Výborný je tento recept se šťouchanými bramborami.
Autor: fanaticks

Obchod Apetit