Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Přílohy
knedľa na pare
Česká
Přílohy
Přílohy z mouky
Příloha
sdílet:
Vytisknout recept
knedľa na pare
09.07.2014
Česká
Přílohy
Přílohy z mouky
Příloha
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
Zatím nehodnoceno
Do hodiny
Nutriční hodnoty
(celý recept)
Energie
1675 kcal
Bílkoviny
67 g
Sacharidy
306 g
Tuky
18 g
Vláknina
20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Zelené fazolky s česnekem a mátou
Máta dodá kombinaci česneku a fazolek neobvyklý sv...
Bramboráčky se slaninou
Pikantní, slané, křupavé = ideální po mejdanu! Pla...
Ricottové knedlíky
Tyhle knedlíky jsou podle dietoložky Karolíny Hlav...
Růžičková kapusta zapečená se sýrem
Kapustičky zůstanou lahodně křupavé, a krásně tak ...
Pravé italské bramborové gnocchi
Pozor na příliš mnoho mouky a hnětení – ať nejsou ...
Pečené brambory s rozmarýnem
O bramborách a dipech od Katky Švejdové říkáme, že...
Tradiční bramborový salát
Bramborový salát nachystejte den předem, aby se ch...
Domácí hranolky s petrželkovou solí
Hotovou sůl sesypte do krabičky a nechte ji několi...
Suroviny
mouka pšeničná hrubá
400
g
voda
180
ml
sůl
1
vejce
1
ks
droždí
1
ks
cukr
špetka
mléko
3
PL
vlažné
olej
na potření
Autor:
beatka