Čerstvou cukrovou kukuřici můžete grilovat bez předvaření, a to i v šustí, které ji chrání před spálením.
Suroviny
4
cukrová kukuřice čerstvá, zbavená šustí a chmýří, omytá
kokos strouhaný
80
g
sušený
třtinový cukr
50
g
skořice
½
ČL
máslo
60
g
sůl
Postup
1
1 Kukuřici opečte na grilovací pánvi, ogrilujte na venkovním grilu nebo uvařte v osolené vodě doměkka, trvá to asi 10-15 minut. Mezitím na suché pánvi osmahněte nastrouhaný kokos dorůžova, přesypte ho do mísy a promíchejte s cukrem a skořicí. Máslo nechte změknout v míse.
2 Prohoďte horké kukuřice v míse s máslem a pak je napíchnuté na vidličku ponořte do ochuceného kokosu.
2 Prohoďte horké kukuřice v míse s máslem a pak je napíchnuté na vidličku ponořte do ochuceného kokosu.