Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
4,4 (30x)
18. 7. 2014
Hráškové pyré s mátou
Apetit
Hráškové pyré s mátou
Apetit


Velmi snadné
< 15 min
4,4 (30x)

Spojení mladého jemného hrášku se svěží mátou se ve světě těší velké oblibě. Zkuste tuhle anglickou verzi – a hned pochopíte, proč je tak populární. Hráškové pyré s mátou podávejte jako přílohu k masu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 201.25 kcal
  • Bílkoviny 6.25 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 8.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Mátový čaj

Vše o mátě: Jak ji pěstovat, kdy sklízet, na co si dát pozor a jak ji využít nejen v kuchyni

Osvěžující vůně, nezaměnitelná chuť a všestranné využití – právě těmito vlastnostmi si máta získala místo nejen v kuchyni, ale i v kosmetice, lékařství a domácí aromaterapii. Patří k bylinkám, které lidstvo využívá už po staletí. Zjistěte, jak mátu pěstovat a kdy ji sklízet. Objevte její léčivé účinky, kulinární využití, ale také možná rizika. Víte třeba, který druh máty je nejvhodnější pro děti? A tušíte, že existují i druhy vonící po jablkách nebo pomeranči?