Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (19x)
25. 10. 2016
Hunc
Apetit
Hunc
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (19x)

Zapečené brambory s kroupami pocházejí z Pojizeří. Podávat je můžete s kyselými okurkami nebo kysaným zelím.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 897 kcal
  • Bílkoviny 28.25 g
  • Sacharidy 96.5 g
  • Tuky 41.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva