Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

cibule 2 ks
velké
hovězí maso mleté 40
vepřové
sůl
pepř
bujon hovězí
v prášku nebo normální
zelenina
mražená, hrášek a mrkev
lečo 1 bal
malé
rýže 300 g
v syrovém stavu
Uvaříte si rýži. Vedle na pánvi osmahnete 2 velké cibule nadrobno, na to vepřové mleté maso, osolíte, opepříte, já dávám ještě prášek Knorox,to je něco jako rozdrobený masox, orestujeme maso, trošku podliju, chvilku dusím, pak přidám mražený hrášek s mrkví, dusím do měkka, a nakonec přidám jedno malé lečo i s nálevem, a nechám povařit asi 10 minut, aby tam nebylo tolik vody. Pak smíchám s rýží v pekáčku-neděste se, když to bude jako kejda, v troubě se to vydusí!! A dám do trouby na 200 stupnů dodělat, ta štáva se krásně vsákne do rýže a rizoto je takové kypré.
Autor: Petr Kamarád

Obchod Apetit