Zeleninové rizoto nemůže žádný příznivec zdravého stravování vynechat. Pohanka mu dodá další zdraví prospěšné látky a navíc je to sympatický způsob, jak se s touto nepříliš známou obilninou seznámit. Recept na zeleninové rizoto je snadný a troufne si na něj i začátečník.
Suroviny
4-5
Suroviny
4-5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 427.5 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 86 g
- Tuky 0.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008